+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

Actualitat

 

L’albercoc, una fruita poc calòrica

15/05/2020

A partir d’aquest mes i fins entrat el setembre, podem gaudir dels albercocs, una fruita de color groguenc, que evoluciona cap ataronjat per finalment esdevenir d’un color vermellós. Té un alt contingut d’aigua, pocs hidrats de carboni, cosa que el fa poc calòric. També te propietat antioxidants, i ric en potassi.

Fruits del bosc o fruits vermells, rics en vitamines i minerals

08/05/2020

Els fruits vermells destaquen pel seu alt contingut en hidrats de carboni, fibra, vitamina i minerals. Tenen molta aigua, i per aquest motiu no son gaire calòrics. En aquesta època podem trobar gerds, maduixes, maduixots, grosella i nabiu.

La Glòria, veïna del barri ha estat la guanyadora de la cistella d’aquesta setmana

07/05/2020

La Glòria, del carrer Saragossa, ha estat la guanyadora de la cistella de fruita, verdures i hortalisses que sortegem cada setmana. D’aquesta manera Nufruit vol reconèixer als nostres clients i amics per la seva fidelitat al nostre establiment.

Préssecs, nespres, abricocs,… comencen a arribar les fruites del bon temps

29/04/2020

Les fruites i verdures són saludables els 12 mesos de l’any, però les temperatures de la primavera ens porten fruites que fan molt de bé a la nostra dieta, són fresques, nutritives i alimenten. Arriben les cireres, els nespres, les maduixes, els abricocs, els préssecs…els nostres plats s’omplen de colors.

Guanyador del primer sorteig setmanal de la cistella de fruita i verdura

28/04/2020

Ja tenim el primer client que ha guanyat la cistella de fruita, verdures i hortalisses que sortegem cada setmana. Un client, en Miquel, del mateix barri que La Fruiteria, que podrà gaudir de tota una gamma de fruites i verdures de temporada.

Dolors Núñez, entrevistada a TV Girona

27/04/2020

Dolors Núñez, CEO de Nufruit, com a presidenta L’Associació de Majoristes de Mercagirona, ha estat entrevistada a TV Girona per explicar el descens de l’activitat degut al tancament del sector de la restauració pel confinament. També ha parlat de les afectacions del temporal Gloria en la davallada de producció de cítrics de Llevant. Podeu veure la […]

Flor de carbassó

20/04/2020

La flor del carbassó és una planta antioxidant. Destaca per el contingut de vitamina C, betacarotè i flavonoides, que ajuda a tenir una pell sana i a activar les defenses. Es fa servir molt en plats italians i mexicans, arrebossada, com a acompanyant de formatges, arrossos, pizzes i sopes.  

Els pebrots ajuden i faciliten l’eliminació de líquids i toxines

20/04/2020

Hi ha una amplia varietat de pebrots, aquests aporten molt de potassi, i per aquest motiu tenen una important acció diürètica, i faciliten l’eliminació de líquids i toxines dels nostre organisme.  Al tenir aquesta propietat laxant, agilitza el trànsit intestinal. Aquesta hortalissa, ja sigui verda, blanca, lila, groga o vermella, es pot combinar en tot tipus de receptes i plats, […]

La cirera, una fruita antioxidant per excel·lència

16/04/2020

Les cireres són una fruita que ens anuncia l’estiu, són antioxidants, de les fruites que ho són més. A Catalunya hi han moltes zones on es cultiven i a on es celebren fires temàtiques sobre aquesta fruita que aporta una composició nutricional amb molts beneficis per la nostra salut. La Organització Mundial de la Salut […]

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web