+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

Política de privadesa xarxes socials

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), NUFRUIT S.L informa als usuaris, que ha procedit a crear un perfil a les Xarxes Socials Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Google + i YouTube, amb la finalitat principal de publicitar els seus productes i serveis.

Dades NUFRUIT S.L
B 17499112
Carrer Mercagirona nº6 17007 GIRONA
nufruit@nufruit.cat
https://www.nufruit.cat

L’usuari disposa d’un perfil a la mateixa Xarxa Social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per NUFRUIT S.L, mostrant així interès en la informació que es publiciti a la Xarxa. En unir-se a la nostra pàgina, ens facilita el seu consentiment per al tractament d’aquelles dades personals publicades en el seu perfil.

L’usuari pot accedir a tot moment a les polítiques de privadesa de la pròpia Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per garantir la seva privadesa.

NUFRUIT S.L té accés i tracta aquella informació pública de l’usuari, especialment, el seu nom de contacte. Aquestes dades, només són utilitzats dins de la pròpia Xarxa Social. No són incorporats a cap fitxer.

En relació als drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dels quals vostè disposa i que poden ser exercitats davant NUFRUIT S.L d’acord amb la LOPD, ha de tenir en compte els següents matisos:

Accés: Vindrà definit per la funcionalitat de la Xarxa Social i la capacitat d’accés a la informació dels perfils dels usuaris.

Rectificació: Només podrà satisfer-se en relació a aquella informació que es trobi sota el control de NUFRUIT S.L, per exemple, eliminar comentaris publicats a la pròpia pàgina. Normalment, aquest dret haurà d’exercir-ho davant la Xarxa Social. Cancel·lació i/o Oposició: Com en el cas anterior, només podrà satisfer-se en relació a aquella informació que es trobi sota el control de NUFRUIT S.L, per exemple, deixar d’estar unit al perfil.

NUFRUIT S.L realitzarà les següents actuacions:Accés a la informació pública del perfil. Publicació en el perfil de l’usuari de tota aquella informació ja publicada a la pàgina de NUFRUIT S.L. Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la Xarxa Social. Actualitzacions de l’estat de la pàgina que es publicaran en el perfil de l’usuari.

L’usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que deixin d’interessar-li i restringir amb qui.

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web