+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

Empresa distribuïdora

NuFruit. La diferència

A NuFruit, com a empresa distribuïdora de fruites, verdures i hortalisses, ens preocupem per les fruites i les verdures que us oferim, per això escollim els millors proveïdors i els preus òptims de cada varietat, amb la finalitat de garantir un bon servei i la satisfacció dels nostres clients en la seva compra.

Tenim els nostres propis professionals per fer-vos arribar la compra, en un repartiment diari directament al vostre establiment o servei, sigui restaurant, hotel, bar, cafeteria, botiga o col·legi. O, si ho preferiu, podeu fer personalment la recollida a les nostres instal·lacions de Mercagirona.

Ens agrada saber d’on provenen les verdures i les fruites que comercialitzem, i retrobar-hi el gust natural i autèntic de tota la vida. Ens preocupem que tingueu en tot moment els productes més frescos de cada temporada, de millor qualitat i a un preu competitiu. La nostra llarga experiència de més de vint anys en el sector en són la garantia. A NuFruit som una empresa distribuïdora de fruites i hortalisses a l’engròs des de l’any 1997.

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web