+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

RSC

NUFRUIT COL.LABORA AMB “PLAYBACK” ESPECTACLE DEL GRUP “ARGENT VIU”

El proper dissabte 22 d’octubre de 2022,el grup “ARGENT VIU” estrenara el seu espectacle “PLAYBACK”.Format per gent jubilada,porten una llarga trajectoria d’actuacions.El seus espectacles de “PLAYBACK” tenen un gran éxit de públic.NUFRUIT col.labora amb l’espectacle,amb el sorteig de dos paneres de fruites.NUFRUIT amb la gent gran,els valors,les persones i la cultura!!Podeu veure aquí la promo del espectacle,Dissabte 22, a les 17h 30 al Cine Petit de Torroellla de Montgrí.NO HI FALTEU!

 

NuFruit col·labora amb la Fundació MONA

En el Centre de Rehabilitació de la Fundació MONA, a Riudellots de la Selva, es recuperen dels maltractaments que han sofert ximpanzés i macacos que han estat artistes de circ, de televisió, models de publicitat o fins i tot mascotes. Un maltractament invisible fins fa poc en la nostra societat. Molts han viscut llargs anys en absoluta solitud i terribles condicions, però el nostre centre de rehabilitació proporciona una excel·lent llar a aquests primats rescatats, on es recuperen vivint en família amb els seus congèneres, en un entorn natural. MONA els ofereix aquesta segona oportunitat, que tant es mereixen, de tenir una vida digna i lliure de sofriment.

Col·laborem amb la Fundació SER.GI

A NuFruit ens agrada implicar-nos en activitats de l’entorn social i econòmic que tenim. Col.laborem en diferents iniciatives en el camp de l’acció social, medi ambient, etc

Per aquest motiu col·laborem amb la FUNDACIÓ SER.GI, en els seus programes d’acció social i mecenatge. La Fundació SER.GI treballa per a una societat inclusiva. Especialment volen millorar la qualitat de vida dels grups o minories que es troben amb dificultats en el seu desenvolupament personal, familiar o social.

NuFruit amb els valors i les persones.

Ajudant el món esportiu

Dins les nostres accions de responsabilitat social i corporativa volem participar en actes socials, esportius i civils. Per aquest motiu patrocinem al Club Ciclista els ESQUENAPELATS-L’ESCALA i al futbol club DINAMO. Els valors de l’esport, l’esforç i la solidaritat, son plenament coincidents amb els de NuFruit.

ACORD NUFRUIT i START

Dins la seva Responsabilitat Social Corporativa, NUFRUIT hi ha arribat a un acord amb STARTStart Noves Oportunitats és un programa que té l’objectiu de formar i introduir al món laboral i educatiu joves entre 16 i 24 anys que no estudien ni treballen a través d’accions diverses.Producte d’aquest acord,s’incorpora a NUFRUIT una treballadora en practiques.NUFRUIT,valors i persones!

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web