Temporada de “MADUIXOT” de Huelva, molt bona qualitat, per saborejar aquest cap de setmana !!
Avui que fa molta fred, aprofito per fer “ESCUDELLA” i carn d’olla !!
És més fina que la negra, no pica i la seva pell no molesta al menjar-la.
Un bon “XATÓ”. Un plat saludable, fàcil de fer i molt complet.
Ha començat la TEMPORADA DE “CALÇOTS”!
Recepta senzilla “CARXOFA” laminada al forn amb formatge gratinat !!
Depurem el nostre cos i gaudim d’excel-lents “MANDARINES” varietat Tango, molt dolçe, fàcil de pelar, em alt contingut de suc i ens aporta vitamina C.
S’han acabat les festes i vénen temps de bons propòsits, fer una dieta sana i saludable.Podeu trobar tota mena de verdures, avui us mostrem “BRÒQUILS” de diferentes varietats i colors, farà que el plat sigui més divertit !!
Nit màgica !! ✨✨✨💫