L’hivern és el moment ideal per consunir la millor qualitat de “CARABASSA”, tan sigui amb sopa, xips, guissats, crema, a la brasa ……, es molt agraïda.
Ja han surtit un dels bolets de primavera molt preuats, la “MÚRGOLA”.Un ingredient de la bona gastrònomia i de la cuina excelent.
Vols fer un “REGAL DIFERENT”, des-de NUFRUIT et fem el regal el teu gust i a la teva mida, segur que sorpendràs amb el que et farem!
Disfrutant d’esdeveniment amb la MARTA ROMANÍ a l’EMPORDANET!
Les primeres “MÙRGULES” de la temporada !!
Els primers “ESPÀRRECS DE BOSC”.Un privilegi poguer gaudir d’aquest producte a les nostres comarques !!!
Es cap de setmana i tenim més temps per fer elaboracions a la cuina. Avui “PERA CONFERÈNCIA”, cuita al forn i acabem amb mel i formatge blau !!
Són una barreja de fulles i microbrots que fa que el menjar-lo esclatin diferents sabors i textures al paladar. En pots trobar de picants, altres suaus i també amb florals. Val la pena descobrir-los !!!
HERBES AROMÀTIQUES SILVESTRES de les nostres contrades. “ROMANÍ” florit.