Imatge de primavera amb els “PRESSEGUERS” florits🌸
Plogui 🌧️ o faci☀️aquí estem nosaltres.
Cuinem plat de temporada “MÙRGULES I ESPÀRRECS DE MARGE” amb tagliatelles i crema de foie !!
Visita al FÒRUM GASTRÒNOMIC.
Avui a la ciutat de Girona, tenim el privilegi de inaguarar el FÒRUM GASTRONÒMIC, tot un emblema de la gastronòmica a la nostre cuutat; podem gaudir de la innovació gastronòmica; la irrupció de les noves tendències, i el retorn a la CUINA CLÀSICA.
L’efecte de 🌧️☔️a fet que sortim aquest magnífics”ROSSINYOLS”.
S’apropa Sant Josep, i la “MÚRGULA”, treu el bec!!
La “COLIFOR”, està en un moment òptim per les temperatures més aviat baixes per l’èpica que estem.El que s’en menja és el conjunt de la flor.Les seves propietats nutricionals, és rica en aigua i fibra, i és pobre en hidrats de carboni, proteïnes i greixos. Té un elevat contingut en vitamines A,K,B6, B9 i C; […]
Exquisit per el seu sabor i la seva textura.