Arriba la frescor i amb ella també l’època de”Magranes”.És una espècie nativa de la regió des de l’Iran fins a l’Himàlaia, i s’ha cultivat des de l’antiguitat per tota la conca Mediterrània.
Tot caminant per les Gavarres vaig tindre una gran sorpresa, trobar aquest “OU DE REIG”.Aquestes últimes pluges han estat beneficioses.
“PRÉSSEC CALANDA”.Aquest préssec posseeix cinc característiques que el fan únic: un sabor dolç, un aroma afruitat singular, una tonalitat groga que crida l’atenció i un calibre superior a la mitjana d’altres préssecs. Aquest préssec es un tresor nutricional, amb vitamines com l’A, C,B1, B2, B3 i minerals com el Calci, Ferro o Fòsfor. Es pot […]
Tot un goig poder assaborí en una celebració, uns plats tant extraordinaris de la mà del mestre “NANDO JUBANY”.
“FIGUES COLL de DAMA”, la varietat de FIGUES més preuades, per el seu sabor, la seva textura i la seva dolçor.
Gran qualitat de “MANGO” nacional, bon sabor, bona textura, i més frescor!!
Gaudim d’una bona “AMANIDA de FRUITES” en el millor moment !!!
Temporada de fruita dolça, avui “PRÉSSEC VERMELL”, semblen de vellut.
Prèssec Paraguià. Exquisit i fresc!