Arriba la tardor, i aquesta època del any arriba el “CAQUI PERSIMÓ”.Gran font de vitamina C: aquesta fruita aporta el 46% de la ingesta diària recomanada de vitamina C.Aquesta vitamina és molt important per el metabolisme , en l’absorció intestinal del ferro i també gran antioxidant.
Un any més col·laborant amb una de les CURSES més emblemàtiques de la BTT.Aquest any és puntuable per la COPA DEL MÓN. Que grans sou el BTT FORNELS, per arribar tant lluny.Això és el resultat del vostre esforç.Valor, persones i esport!!
L’alegria al bosc, fer aquesta troballa “PINATELLS”.
Les “MAGRANES”, ja estan madures!!
Aquestes pluges son beneficioses per la temporada de BOLETS.Avui mostrem uns magnífics “ROSSINYOLS”, un bolets molt carnos, que no està mai corcat. És molt agraït amb qualsevol recepta.
Estem a a temps de consumir-los frescos, o bé deixar-los secar!!
Comencem la “TEMPORADA DE BOLETS”.
El pas del temps!!!
Màxima qualitat del “RAÏMS”.