+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

TOMAQUETS PERA-MONTSERRAT

26/05/2019 | Actualitat

El tomàquet de Montserrat és una hortalissa delicada i de baixa productivitat, de gran calibre, força buit per dintre, amb poca polpa i de color extern rosa, que presenta forma de carbassa, amb ondulacions arrodonides i suaus. Té un gust lleugerament dolcenc i refrescant. Com que té poca polpa és ideal per menjar cru, en amanides i altres plats freds.

Altres notícies d'actualitat

31
maig 2020

Compostatge casolà de fruites i verdures

Sabeu que podeu fer compostatge a casa vostre, al balcó o al jardí, mitjançant el compostatge casolà de fruites i verdures, aixì com d’altres aliments, les restes vegetals, podem aconseguir transformar les deixalles orgàniques en adob per a la terra. D’aquesta manera reduïm els residus que van als circuits convencionals de recollida i tractament. Aquesta […]

17
maig 2021

RECEPTE SENZILLE

“AMANIDA DE MANGO ALVOCAT I RÙCULA” Molt saludable i fàcil de fer !!!

16
ag. 2019

ROSSINYOLS

Bolet excel·lent comestible, i molt cercat. En algunes regions de Catalunya (Gironès, Alta Garrotxa…) és conegut com a vaqueta, picornell a Mallorca, i a Cerdanya també se’n diu bolet de vaca. És tot massís i de color groguenc, groc daurat o ataronjat, però el peu és més atenuat a la base. El barret, de 4 a 10 cm, primer és convex, després […]

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web