+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

PINATELL

01/12/2019 | Actualitat

El pinetell desprèn un làtex de color taronja i gust dolç, que el distingeix del rovelló , amb qui es confon sovint. És un bolet molt usat en la gastronomia dels Països Catalans. A França també es fa servir en la cuina provençal. A Polònia són també força populars i es serveixen fregits amb mantega o marinats.

Altres notícies d'actualitat

14
febr. 2022

ATMELLERS

“Ara que els atmellers estan florits….”

29
jul. 2020

Carbasses

Les carabasses ens recorden la tardor, tot i tenir receptes d’estiu. És una verdura amb moltes propietats com el ferro, el calci o el potassi. D’aquesta verdura se’n poden aprofitar les llavors i les flors. Són fàcils de combinar, sigui en un àpat principal o en postres, gràcies a la seva dolçor. Actualment hi ha carabasses tot […]

15
juny 2023

FIGUES FLORS

Han sortit el mercat les primeres “FIGUES FLORS”.

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web