La pera de Sant Joan o pera del cultivar Castell(s) són un tipus de peres que destaquen per ser les peres més primerenques i les més petites. La perera que fa aquestes peres és un arbre vigorós que produeix peres menudes de color groc verdós clar amb tint vermell a la banda on li dóna el sol que fan uns 4 cm de llargada amb un diàmetre de 3 cm.
Voleu esmorzar una combinació de greixos, fibra, vitamines i antioxidants quasi perfecta? Doncs trieu un alvocat! Sota una pell cruixent de color poc atraient hi trobareu una carn de textura cremosa amb un sabor neutre que combina bé tant amb dolç com amb salat. L’alvocat és un d’aquells aliments privilegiats al laboratori, ja que ha […]
La mandarina és un fruit similar a la taronja però més petita i aplatada per la seva base. La seva escorça és llisa, brillant color vermell ataronjat i és molt fàcil de pelar, fins i tot amb les mans. La mandarina es consumeix principalment com a fruita en fresc, encara que també són coneguts les […]
Un bona època per absorbir la vitamina C de forma natural a través de la “TARONJA”.