Es una de les fruites preferides de l’hivern. Fàcil de pelar, saborosa, plena de vitamina C i sense llavors.
Catalunya gaudeix d’una coneguda tradició boletaire. En arribar les pluges de la tardor, un gran nombre de persones es desplacen als boscos amb l’afany de passar una estona d’esbarjo i omplir de bolets els cistells. Però cal vigilar: algunes espècies són tòxiques i molt perilloses. El desconeixement i la confusió amb espècies comestibles d’aspecte semblant fan […]
El mes d’agost, conegut per ser el més calorós. En aquesta època el cos en demana menjars lleugers i les millors receptes que compleixen aquest requisit són les amanides. Són un plat que es pot fer de diverses formes i que es poden combinar tot tipus de fruites i verdures. La més coneguda és la […]
És una fruita molt reconeguda pel delicat procés de producció que deriva en un fruit d’aroma intens i sabor exquisit. Aquest fruit és molt apreciat per tenir un sabor deliciós i dolç que activa l’aroma natural dels millors préssecs!!