A NUFRUIT pemsen que no hi ha res més fàcil (i bo!!) que un carpaccio de carbassó farcit. I també us dirém que segur que triomfeu si el feu. La primera vegada que el vam tastar va ser en un restaurant i vam dir “ah, mira, carpaccio de carbassó, tastem-lo”. Ens el vam cruspir en un moment i vam pensar que no tardariem gaire a fer-lo a casa. És molt refrescant i alhora té un punt sofisticat.
Girona ja respira, olora i sent les flors. Des de primera hora del matí, la ciutat bull d’activitat amb la 61a edició del Temps de Flors. Des de tasses amb til·la, paraigües que aixopluguen flors, ous trencats, testos flotants al pont de les Peixateries Velles o finestres que obren la ciutat al món a les escales […]
Escolteu a Dolors Nuñez,CEO de NUFRUIT,convidada especial al comiat de el programa “El matí de Catalunya Radio” per la seva col.laboració a la secció “Caixa o faixa” de Marcos García del programa “El matí de Catalunya Ràdio” conduït per Laura Rosell.
La flor del carbassó és una planta antioxidant. Destaca per el contingut de vitamina C, betacarotè i flavonoides, que ajuda a tenir una pell sana i a activar les defenses. Es fa servir molt en plats italians i mexicans, arrebossada, com a acompanyant de formatges, arrossos, pizzes i sopes.