Ha arribat el fred i amb ell la temporada dels calçots. Es tracta d’un producte clau de la gastronomia catalana, les principals zones de cultiu es troben, especialment, a la província de Tarragona. Encara que ara ja se’n puguin trobar, la temporada de les calçotades comença a finals de l’hivern, entre el febrer i el març. Les seves propietats són similars a les de la ceba, o sigui conté poc contingut calòric, però és ric en fibra. El fòsfor ajuda a l’enfortiment dels ossos i les dents, a més de protegir l’intestí. També, és un aliment idoni per a les dietes: afavoreix l’expulsió de toxines i ajuda a controlar la retenció de líquids. Es solen cuinar a la graella amb foc viu, però també es podria fer saltat amb verdures, sofregit a l’arròs o afegir-lo a una truita. Cadascú al seu gust.
El stand de MERCAGIRONA preparat.Amb la inauguració del FORUM GASTRONÒMIC comencen tres dies apassionants per als professionals del sector i públic en general. Us convidem a participar i gaudir. Dolors Nuñez, CEO i Co-founder de NUFRUIT ja està en el Stand per compartir i divulgar el treball de MERCAGIRONA. amb el FORUM !!!
NUFRUIT,Majoristes de fruites i verdures a Mercagirona.Distribuidors a restauració,hosteleria,bars,cafeteries,col.lectius,escoles bressol,escoles privades,escoles públicas,residencies i comerç de proximitat.
Amb el descens de les temperatures, bé de gust cuinar verdures de temporada i proximitat “COLIFLOR”