+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

Calçots

10/12/2020 | Actualitat

Ha arribat el fred i amb ell la temporada dels calçots. Es tracta d’un producte clau de la gastronomia catalana, les principals zones de cultiu es troben, especialment, a la província de Tarragona. Encara que ara ja se’n puguin trobar, la temporada de les calçotades comença a finals de l’hivern, entre el febrer i el març. Les seves propietats són similars a les de la ceba, o sigui conté poc contingut calòric, però és ric en fibra. El fòsfor ajuda a l’enfortiment dels ossos i les dents, a més de protegir l’intestí. També, és un aliment idoni per a les dietes: afavoreix l’expulsió de toxines i ajuda a controlar la retenció de líquids. Es solen cuinar a la graella amb foc viu, però també es podria fer saltat amb verdures, sofregit a l’arròs o afegir-lo a una truita. Cadascú al seu gust.

Altres notícies d'actualitat

30
maig 2022

TOMÀQUET MONTSERRAT-PERA

Un exce-lemt producte de pròximitat Km0.

29
maig 2017

Consumim poca fruita

Es consumeix poca fruita. Els productors de l’estat i d’uns altres 14 països europeus han llançat la campanya “Suc de fruita, seriosament”, que té per objectiu equilibrar el debat entorn del suc de fruita i transmetre els beneficis d’aquest producte consumit amb moderació, com a part d’una dieta saludable i equilibrada. Noms és consumeixen el […]

05
ag. 2021

PERA LLIMONERA

En plena collita de la “PERA LLIMONERA”.

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web