+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

Calçots

10/12/2020 | Actualitat

Ha arribat el fred i amb ell la temporada dels calçots. Es tracta d’un producte clau de la gastronomia catalana, les principals zones de cultiu es troben, especialment, a la província de Tarragona. Encara que ara ja se’n puguin trobar, la temporada de les calçotades comença a finals de l’hivern, entre el febrer i el març. Les seves propietats són similars a les de la ceba, o sigui conté poc contingut calòric, però és ric en fibra. El fòsfor ajuda a l’enfortiment dels ossos i les dents, a més de protegir l’intestí. També, és un aliment idoni per a les dietes: afavoreix l’expulsió de toxines i ajuda a controlar la retenció de líquids. Es solen cuinar a la graella amb foc viu, però també es podria fer saltat amb verdures, sofregit a l’arròs o afegir-lo a una truita. Cadascú al seu gust.

Altres notícies d'actualitat

10
des. 2023

PINATELLS

Encara ens podem trobar una sorpresa …”PINATELLS”.

26
des. 2023

FELIÇ SANT ESTEVE

Des de NUFRUIT us desitgem un feliç Sant Esteve!

14
set. 2020

Magrana

Una fruita dura, amb una pell brillant i gruixuda que protegeix el gran tresor que s’amaga dins. Les llavors recobertes d’una polpa dolça i sucosa, ens recorden a petites perles joioses que si ajuntéssim formarien un bonic penjoll. La magrana és una fruita que destaca perquè conté molta aigua i és baixa en sucres. Aporta […]

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web