“BLEDES” de colors per fer el plat més atractiu !!
És una de les verdures amb més contingut de vitamina B i C, ferro, fibra, seleni i antioxidant, per tant és molt beneficiós per el nostre organisme.
Un bona època per absorbir la vitamina C de forma natural a través de la “TARONJA”.
Temporada de CALÇOTS!
Una varietat de tomàquet que destaca per el seu intens sabor i textura consistent.
La CARXOFA és molt poc calòrica i conté molta fibra. Aquesta verdura té unes propietats que la fan especialment saludable. Els principals beneficis que ens aportava a la nostre salud son: Antioxidant, diürètica, protectora del fetge, controladora del colesterol, reductora de la glucèmia i prebiòtica. Es pot consumir tan crua, a la brasa, bullida, arrebossada, […]
Una bona qualitat de PEBROTS VERMELLS per fer una bona escalivada!!!
Pertany a la mateixa família de la carabassa i el cogombre i comparteix amb totes aquestes un alt contingut d’antioxidants, vitamina C, beta-carotè i flavonoides, que ens poden ajudar a tenir una pell sana i a mantenir les defenses en acció.
S’apropa la nit més màgica del any.Els REIS MACS estan arriban a Girona plens d’illusió, màgia i regals!!!