+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

Actualitat

 

CEPS

20/09/2019

La seva forma de tap de cava en els exemplars més petits és molt característica. És un dels únics bolets que podrem trobar en diversos hàbitats, d’aqui que la seva zona d’influència sigui ámplia. És un bolet que té molta capacitat de creixement i realment, trobar-se’l al bosc en el seu moment màxim d’expansió, no deixarà indiferent […]

AMANIDA

20/09/2019

Amanida per assaborir de ALVOCATS RUCULA TOMAQUET GAMBES”. Original,fresca i sana!!!!

ROSSINYOLS

20/09/2019

El Rossinyol (Cantharellus Cibarius), és un bolet molt apreciat a Catalunya, tant com va ser-ho en temps ancestrals des de l’antiga Roma. És un bolet ferm i fàcil de conservar. El seu color groc ataronjat viu, el caracteritza i el fet que no l’ataquin les larves li dóna punts d’afegit. Ens el trobem buscant altres espècies i el […]

PASTANAGUES DE COLORS

18/09/2019

Diversitat de colors de pastanagues. És una simple arrel, però la tradició i la ciència li atorguen múltiples propietats, des de millorar la vista fins a prevenir el càncer. La clau de tot plegat es troba en el seu color taronja, un color que promet salut, i en el fet que sigui una verdura d’arrel, […]

NUFRUIT AMB LA GUILLERIES BTT 2019

14/09/2019

NUFRUITva col-laborar com patrocinador i subministardor d’avituallamnet en la II Edició de la GUILLERIES BTT 2019,celebrada a Santa Coloma de Farners i organitzada per FAST COMPETITION. NUFRUIT amb l’espor,els valors i les persones!!! video cursa    

FERRAN DANÉS a la GUILLERIES BTT RACE.

07/09/2019

FERRAN DANÉS co-Founder de NUFRUIT participa a la GUILLERIES BTT RACE. Endavant Ferran!! Valors,esport i persones. Tot l’equip de NUFRUIT, amb tú!!!  

GUILLERIES BTT RACE

07/09/2019

NuFruit col·labora amb la GUILLERIES BTT RACE. NUFRUIT amb l’esport!!

CARPACCIO DE CARBASSÓ FARCITS

30/08/2019

A NUFRUIT pemsen que no  hi ha res més fàcil (i bo!!) que un carpaccio de carbassó farcit. I també us dirém que segur que triomfeu si el feu. La primera vegada que el vam tastar va ser en un restaurant i vam dir “ah, mira, carpaccio de carbassó, tastem-lo”. Ens el vam cruspir en […]

AMANIDA

21/08/2019

Una amanida o ensalada és principalment un plat fred amb ingredients generalment crus, predominant les hortalissesbarrejades, tallades en trossos i habitualment condimentades o adobades o trompades o amanides, fonamentalment amb sal, oli d’oliva i vinagre, que es pot prendre com a plat únic, abans o després del plat principal i fins i tot com a complement (per a picar). A la península Ibèrica les amanides més […]

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web