Moments de fred o d’altes amenaces sanitàries on la nostra salut es pot veure afectada, és important tenir una bona alimentació per ajudar a mantenir en línia la nostra salut mental i física.
Una bona tècnica per prevenir que virus i bacteris no afectin la nostra salut és menjar aliments rics en Vitamina C, com per exemple taronges, llimones o qualsevol altre tipus de cítric.
Altres remeis que antigament les àvies utilitzaven durant aquesta temporada són l’all i ceba. Són un bon mètode antiviral i antibacterià. Les receptes més conegudes són la sopa d’all i la de ceba.
Les carxofes són una gran font de qualitats que ajuden a regenerar el cos. Només pel fet que aporten àcids ja que ajuden a reduir els nivells de colesterol en sang i disminuir la pressió arterial, a més d’enfortir el sistema immunitari.
Pel que fa a les fruites trobem que els nabius contenen propietats protectores que eviten tota mena d’infeccions. El kiwi estimula els glòbuls blancs que ajuden a combatre infeccions i, finalment, la magrana conté propietats antivirals, les quals preveuen la grip i altres malalties gripals.
Poques coses poden ser més estacionals que un plat que es cuina amb els ingredients crus. En no passar per l’alquímica transformació del foc cocinador, la qualitat de l’ingredient és el factor crític i determina el resultat final del plat. I no hi ha millor manera de garantir la qualitat d’un aliment que consumir-lo en […]
La dita diu Cada cosa al seu temps, i les figues a l’agost, subratllant la temporada òptima d’aquesta fruita. És una de les més dolces, perfumada i amb una textura carnosa. Rica en vitamina C i B, potassi, calci i magnesi. Es relaciona amb el funcionament de l’intestí, els nervis i els músculs. Té un […]
El temps acompanya a triar el tipius de bròquils que més ens agrada!