El bròquil morat, de fet és com els altres bròquils. Quan és cru, presenta aquesta coloració morada. És molt bonic.Quan el cuinem, sigui al vapor o bullit, el seu color canvia radicalment, i va del lila al blau. Es pot fer una mica difícil menjar una cosa de color blau. Però us assegurem que realment està molt […]
Malgrat que es considera un excel·lent comestible, és prudent de coure’l, llençar l’aigua i afegir-lo ja cuit als guisats. Així s’eliminen alguns principis tòxics que duu, per bé que en poca quantitat. També es destrueixen si es deixa assecar enfilant-los i penjant-los, amb l’avantatge que d’aquesta manera el bolet millora la seva exquisida aroma.
Els pèsols frescos de temporada són una autèntica meravella per al paladar que val la pena aprofitar també, perquè són molt rics nutritivament. Els pèsols destaquen per un contingut alt en vitamines del grup B, vitamina C, proteïnes fàcilment digeribles, hidrats de carboni d’assimilació lenta i minerals com el calci, el ferro, el potassi.
Cada vegada que ens mengem una maduixa, no ens estem menjant un fruit, sinó centenars, tants com granets podem veure a la superfície. El que ens cruspim és en realitat un eixamplament de la base de la flor sobre la qual trobem els fruits diminuts. Les maduixes, a més de ser una de les fruites preferides per tothom, són un […]
La taronja és una fruita cítrica que a més de tenir una olor molt agradable, és sucosa i té moltes propietats benèfiques per a la salut. Aquesta fruita és molt versàtil ja que es pot consumir de moltes maneres sense que perdin les seves propietats i deliciós sabor; amb ella es poden fer postres, sucs, […]
Des de NUFRUIT us desitgem el millor per al 2020! Per un món millor, més just i sostenible.
L’equip de NUFRUIT us dessitja un Bon Nadal!
Aquest temps poden assaborir “TOMAQUET RAF”. Gustosa i textura consistent !!!
Temporada de “CARXOFES”. Una deliciosa verdura amb moltes propietats i diversitat de maneres de cuinar !!