Una bona cuina.Productes de proximitat i molta qualitat !!
El “KIWI”, segons un estudi publicat del Journal t’he College of Nutrition sobre el valor nutricional de 27 fruites, el KUWI és la més completa, ja que va obtindre la puntuació més alta(16), seguida de la papaia(14), el mango i la taronja(11), la poma(10), i tota la resta.
Productes de proximitat. Plena temporada de “TOMÀQUETS DE PROXIMITAT”, TOMÀQUET PERA o MONTSERRAT, TOMÀQUET del PEBROT, TOMÀQUET BRANCA, etc…. En aquest moment, tenim de totes les varietats km0, per fer una bona amanida!!
L’ “ALVOCAT”, contribuieix a mantenir, a controlat el colesterol i la pressió arterial, regula els nivells de sucre en sang, augmenta l’absorció de nutrients, té propietats antiinflamatòries i també té cura de la nostre pell. Amb un alt valor nutritiu, està format per greixos saludables i fibra.
Excel lent aperitiu, motzerelina amb “GERS”, una fulla de “JULIVERT”o “ALFÀBREGA”.
Estem en plena temporada de “FRUITS VERMELLS”.
El millor “MELÓ” del món ‼️A l’origen, la comparació entre l’interior dolç i daurat del meló i el metall més apreciat de la nostre cultura, va ser un valor diferencial.L’experiència, la satisfacció provoca per un “18 Quilates” se situa a la memòria, allà on els records valen el seu pes en or. No és possible […]
Deliciós “PRÉSSEC PARAGUIÀ”.Préssec de carn blanca, dolç, sucós i fàcil de pelar.
El “MELÓ”, la fruite més consumida a l’estiu.És ideal per mantenir-nos hidratats, els mesos de més calor. Conté molta vitamina A, que és bona per la visió i vitamina C, antioxidants, potassi, que ajuda a regular la pressió arterial, fibra promou la salud digestiva.