La xirimoia és una fruita desconeguda per molts, però quan la tastes l’acabes afegint a la teva cistella. És tropical, però el 80% es cultiva a Andalusia. Es pot menjar liquada, com a batut o partint-la per la meitat i amb una cullereta. Té una textura semblant a la nata o a la crema pastissera i un gust dolç. És un dels dolços que podem menjar sense gens ni mica de culpa i estant segurs que ens estem nodrint. És una fruita molt baixa en greixos i el seu contingut en potassi contribueix a evitar la retenció de líquids. Si la menges, el teu cor n’estarà agraït, ja que és cardiosaludable, a més té propietats antitumorals. Ara a la tardor és la millor època per a consumir-la.
Podem seguir gauidin de una”MADUIXA” de proximitat de una extraordinària qualitat !!
Temps de bolets.ROSSINYOL de les nostres contrades.Un bolet molt agraït per qualsevol recepte gastronòmica!
Ha començat la TEMPORADA de BOLETS, una de les èpoques més apassionants per mi, tant per buscar, com per comercialitzar i que dir-vos, també per cuinar.Avui mostrem els primers “PINATELLS”.