La xirimoia és una fruita desconeguda per molts, però quan la tastes l’acabes afegint a la teva cistella. És tropical, però el 80% es cultiva a Andalusia. Es pot menjar liquada, com a batut o partint-la per la meitat i amb una cullereta. Té una textura semblant a la nata o a la crema pastissera i un gust dolç. És un dels dolços que podem menjar sense gens ni mica de culpa i estant segurs que ens estem nodrint. És una fruita molt baixa en greixos i el seu contingut en potassi contribueix a evitar la retenció de líquids. Si la menges, el teu cor n’estarà agraït, ja que és cardiosaludable, a més té propietats antitumorals. Ara a la tardor és la millor època per a consumir-la.
És més fina que la negra, no pica i la seva pell no molesta al menjar-la.
Aquestes pluges son beneficioses per la temporada de BOLETS.Avui mostrem uns magnífics “ROSSINYOLS”, un bolets molt carnos, que no està mai corcat. És molt agraït amb qualsevol recepta.
Dolors Nuñez,CEO de NUFRUIT,contemplant la decoració amb CARABASSES!