El tomàquet de branca amb mozzarella i alfàbrega és un dels plats per excel·lència que recorda l’estiu. Això és així perquè la combinació dels tres ingredients fa que quedi un regust fresc a la boca. El tomàquet es caracteritza per l’escassa aportació calòrica a causa del fet que el major component que té és l’aigua. Entre els efectes saludables trobem l’efecte antihipertensiu, efecte antiagregant plaquetari i, també, és antioxidant. Es pot cuinar de diverses maneres i, per tant, el fa més ric. Es recomana el seu consum, durant l’època estival. En concret el tomàquet de branca tonifica l’estómac, depura el sistema circulatori, estimula la digestió i protegeix la pell dels rajos solars.
Estem en plena temporada de “CLEMENTINES”.La clementina és el fruit del clementiner, un arbre híbrid. És un híbrid estèril que no té pinyols i que es caracteritza per la seva pell prima i el seu gust agredolç.
“FIGUES BLANQUES”. Una dulzura per assaborir !!!
S’apropa el NADAL i podem sorprendre amb aquestes extreordinaries “CIRERES” a la nostre taula !!