+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

TOMÀQUET DE BRANCA AMB MOZZARELLA I ALFÀBREGA

26/02/2020 | Actualitat

El tomàquet de branca amb mozzarella i alfàbrega és un dels plats per excel·lència que recorda l’estiu. Això és així perquè la combinació dels tres ingredients fa que quedi un regust fresc a la boca. El tomàquet es caracteritza per l’escassa aportació calòrica a causa del fet que el major component que té és l’aigua. Entre els efectes saludables trobem l’efecte antihipertensiu, efecte antiagregant plaquetari i, també, és antioxidant. Es pot cuinar de diverses maneres i, per tant, el fa més ric. Es recomana el seu consum, durant l’època estival. En concret el tomàquet de branca tonifica l’estómac, depura el sistema circulatori, estimula la digestió i protegeix la pell dels rajos solars.

Altres notícies d'actualitat

21
juny 2021

ENCIAMS

Quint goix poguer contemplar aquests plantes d’enciams variats a les nostres contrades!!

31
maig 2019

FLOR DE MAGRANA

És un fruit gros, de forma globosa, que quan madura es bada de manera irregular. Està envoltat d’una pell que va del color verd fins al rosat i el vermell, després de passar pel groc. Els grans es troben distribuïts sobre diverses placentes, cadascuna de les quals correspon a un carpel.

25
oct. 2019

CARXOFES

Em començat temporada de “CARXOFES”.Una delícia de verdura. Quan arriba la tardor i comença el fred, arriba també el moment de les carxofes, unes hortalisses saboroses, amb moltes possibilitats a la cuina i, per descomptat, amb moltes propietats saludables per al nostre organisme. Colesterol? Problemes de fetge? De cor? Àcid úric? La carxofa us ajudarà.

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web