Avui us volem ensenya un dels bolets més preuats, el “CEP”.Admet tanta diversitat de receptes, tant sigui guisat, amb carpaccio, amb amanides, a la brasa, amb vinagreta, secs que ja que conserva el seu aroma, etc….
Les “CLEMENTINES”, a pessar del temporal DANA que ha malmès molta producció, és un producte de plena temporada. Les seves qualitats son molt beneficioses, aporta vitaminaC, vitaminaB2, vitaminaD, ferro, calci i magnesi , a més és una fruita híbrida que no té pinyol i molt fàcil de perlar.
Es consumeix poca fruita. Els productors de l’estat i d’uns altres 14 països europeus han llançat la campanya “Suc de fruita, seriosament”, que té per objectiu equilibrar el debat entorn del suc de fruita i transmetre els beneficis d’aquest producte consumit amb moderació, com a part d’una dieta saludable i equilibrada. Noms és consumeixen el […]
Recepta senzilla “CARXOFA” laminada al forn amb formatge gratinat !!