+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

Quines fruites i verdures hem de menjar el mes de març?

16/03/2020 | Actualitat

El mes de març és un interludi entre el període d’hivern i estiu. Aquest fet també passa en el món de la gastronomia perquè comencem a deixar els plats calents per a cuinar receptes més encarades al bon temps. Durant aquesta època podem trobar productes que inicien la seva temporada a la tardor com per exemple podria ser el ravenet, la ceba tendra, el bròcoli verd o l’escarola. Les propostes de cocció per aquest temps solen ser sopes clares, caldos depuratius i receptes que ajuden a netejar l’organisme.

Aquest tercer mes en són característiques la fava i el pèsol, essent dues verdures clarament de primavera. Es poden consumir saltejades amb pernil, estofades, amb pastes o arròs. Són unes hortalisses lleguminoses molt saboroses i plenes de nutrients, vitamines, minerals i amb diverses propietats beneficioses per la salut.

Un altre punt important són les fruites que segueixen el mateix sentit que les hortalisses. És un mes en què el cos necessita depurar-se i protegir-se de possibles infeccions. Les millors acompanyants per aquest procés poden ser les maduixes, la xirimoia, els alvocats, la pera conference, el kiwi o la taronja de taula.

 

Altres notícies d'actualitat

03
des. 2021

NOU VESTUARI

A NUFRUIT hem combinat el vestuari!

02
març 2022

MANDARINES

Tot un plaer assaborir “MANDARINES” com aquesta!

23
nov. 2020

Carxofa

La carxofa és una verdura que l’adores o l’odies. Si ets dels de la primera opció, ja pots anar de pressa perquè ja la tenim al mercat! Per triar la millor cal que ens fixem en la tija, que ha de ser gruixuda, i el forat ha d’estar centrat. La carxofa és una de les hortalisses més […]

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web