+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

PRÉSSEC DE VINYA

05/08/2019 | Actualitat

El préssec és menja fresc i cru, però també es pot menjar en almívar, compota, melmelada, suc de préssec, o amanit amb vi. També es pot fer una infusió amb les fulles del presseguer i serveix com a laxant.“PRÉSSEC DE VINYA” embossat DELICIÓS !!!

Altres notícies d'actualitat

02
juny 2025

Carpaccio de “CEPS” amb RÚCULA I PARMESÀ !

Un bon detall d’un bon amic i el ser aprofitar molt bé !! Carpaccio de “CEPS” amb RÚCULA I PARMESÀ !!

01
oct. 2021

PINATELLS

S’apropa el cap de setmana es un bon moment per assaborir aquest “PINATELLS”.

03
des. 2018

CIRERES D’ARBOÇ

La cirereta d’arboç és comestible i dolça.  Malgrat que  són abundants a les muntanyes, no és fàcil trobar-ne al mercat.Amb les cireretes d’arboç es preparava tradicionalment una beguda semblant a la sidra i també vinagre casolà. En algunes zones del Mediterrani hi fan una salsa per acompanyar carn i caça.  

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web