El préssec és menja fresc i cru, però també es pot menjar en almívar, compota, melmelada, suc de préssec, o amanit amb vi. També es pot fer una infusió amb les fulles del presseguer i serveix com a laxant.“PRÉSSEC DE VINYA” embossat DELICIÓS !!!

En aquest temps s’està recollint aquesta poma tant preuada de les nostres comarques!!
Estem amb temporada de botels!! Podem assaborir uns exquisits “PINATELLS És un bolet molt usat en la gastronomia dels Països Catalans. A França també es fa servir en la cuina provençal. A Polònia són també força populars i es serveixen fregits amb mantega o marinats.
Aviat arriben les festes nadalenques i nosaltres ja hem posat les llums de Nadal a LA FRUITERIA. La decoració d’aquest any és totalment artesanal, feta per nosaltres mateixos. Els arbres estan fets amb troncs i pinyes seques, li hem afegit uns complements brillants i els flocs de neu, per donar-li un toc més nadalenc. A […]