La poma ha estat protagonista de moltes històries i faules que ens han explicat des de ben petits però, a part d’aquest fet, el més important és que és una fruita molt beneficiosa per a la nostra salut. Segons l’OMS, ajuda a reduir el sucre en sang. Pel seu baix contingut calòric es converteix en una de les principals opcions per poder-la menjar a mig matí. La família de les pomes és àmplia i diversa, hi ha una gran quantitat de varietats. Per poder diferenciar la Gala o Royal Gala ens hem de fixar en la seva pell, es pot apreciar que és brillant amb ratlles o estries ataronjades sobre una base de color groc. Aquesta varietat es recomana menjar-la en cru, tot i que també es pot cuinar al forn.
Romaní florit!! El romer posseeix en les seves fulles glàndules que contenen olis essencials que li confereixen una fragant, fresca i forta olor, sobretot quan es trituren les seves fulles. És un condiment tradicional de la cuina mediterrània.
Recepta senzilla “CARXOFA” laminada al forn amb formatge gratinat !!
Amb motiu d’aquest periode provocat per la crisi del COVID-19, hem decidit reobrir La Fruiteria, per acostar-vos els nostre productes a casa vostra. Si us agrada el producte natural, del territori i amb bon gust, La Fruiteria és el teu establiment de referència. Situat al barri de Sant Pau, us ofereix tot tipus de fruites, […]