Amb les pluges de la tardor surten els bolets com el pinetell. És un bolet comú que es pot trobar arreu del territori català. Surt, sobretot, en tot tipus de pinedes. És molt bo cuinat a la graella i saltat amb julivert amb una carn de consistència poc fibrosa. Per diferenciar-lo d’altres espècies, aquest té les làmines fines, denses i de color crema ataronjat. Els bolets són un tresor nutricional, ja que són pobres en sucres simples i, majoritàriament, contenen aigua. El tipus de cocció influeix en el nivell calòric del final del plat, no és el mateix fer-los a la planxa que amb molt d’oli.
Fa pocs dies que ha començat la tardor i en els mercats ja es comencen a veure castanyes. És un aliment molt associat a la tardor, però la temporada s’allarga fins ben entrada la fred del gener. El seu component principal són els hidrats de carboni, cosa que fa que siguin un fruit sec molt […]
NuFruit col·labora amb la GUILLERIES BTT RACE. NUFRUIT amb l’esport!!
Us desitgem un Feliç Any 2024!