+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

Pinetell

19/10/2020 | Actualitat

Amb les pluges de la tardor surten els bolets com el pinetell. És un bolet comú que es pot trobar arreu del territori català. Surt, sobretot, en tot tipus de pinedes. És molt bo cuinat a la graella i saltat amb julivert amb una carn de consistència poc fibrosa. Per diferenciar-lo d’altres espècies, aquest té les làmines fines, denses i de color crema ataronjat. Els bolets són un tresor nutricional, ja que són pobres en sucres simples i, majoritàriament, contenen aigua. El tipus de cocció influeix en el nivell calòric del final del plat, no és el mateix fer-los a la planxa que amb molt d’oli.

 

Altres notícies d'actualitat

10
oct. 2016

Productes de tardor

Hem acabat l’estiu i torna la normalitat, els nens cap a col·legi i els adults cap a la feina. Tornem a  proposar-nos una dieta equilibrada, per aquest motiu cal que l’alimentació sigui idònia. En aquesta estació ens arriben el raïm, la poma de l’Empordà, la magrana, el codony, la taronja, la pera i el plàtan, […]

10
abr. 2024

CARBASSONS

Els primers collits de les nostres contrades, per tant frescos i gustosos ideals per un carpaccio, una truita, xanfaina o qualsevol recepta, vos aportarà un bon sabor i frescor els vostres plats.

10
ag. 2021

ENCENALL DE CARBASSÓ

Ideies per fer agradable l’estiu !! Encenall de carbassó o cuombre, pastanaga, tomàquet,poma, lollo, lligat amb cibolet i amanit amb una vinagreta al vostre gust !!

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web