PÈSOLS .Un plaer per assaborir!!!! Els pèsols frescos de temporada són una autèntica meravella per al paladar que val la pena aprofitar també, perquè són molt rics nutritivament. Els pèsols destaquen per un contingut alt en vitamines del grup B, vitamina C, proteïnes fàcilment digeribles, hidrats de carboni d’assimilació lenta i minerals com el calci, el ferro, el potassi.Aquestes petites verdures lleguminoses són plenes de vitamines que són específiques per al bon funcionament del sistema nerviós i que, fins i tot, ens poden ajudar a superar el nerviosisme i a mantenir un estat d’ànim més positiu.

Gaudim de “MADUIXES”.Estan en un moment òptim!
El préssec és menja fresc i cru, però també es pot menjar en almívar, compota, melmelada, suc de préssec, o amanit amb vi. També es pot fer una infusió amb les fulles del presseguer i serveix com a laxant.
NUFRUIT col.labora amb LATRAMUN 2022.NUFRUIT amb els valors,les persones i l’esport! LaTramun UCI MTB Marathon esta destinada únicament a atletes Elit i Sub23 de qualsevol equip o club de les diverses federacions nacionals. Atletes sense punts UCI hi poden participar, siempre i quan hagin complert 19 anys.La Tramun premiarà amb un trofeig les diferents categories […]