PÈSOLS .Un plaer per assaborir!!!! Els pèsols frescos de temporada són una autèntica meravella per al paladar que val la pena aprofitar també, perquè són molt rics nutritivament. Els pèsols destaquen per un contingut alt en vitamines del grup B, vitamina C, proteïnes fàcilment digeribles, hidrats de carboni d’assimilació lenta i minerals com el calci, el ferro, el potassi.Aquestes petites verdures lleguminoses són plenes de vitamines que són específiques per al bon funcionament del sistema nerviós i que, fins i tot, ens poden ajudar a superar el nerviosisme i a mantenir un estat d’ànim més positiu.

La “COLIFLOR” està el seu punt !!!.Blanca, de textura carnosa i amb un toc dolç, aquesta verdura té poc de verd però molts efectes positius per a la salut.
Una bona part de les vitamines i minerals de les patates es troben just sota la pell, d’aquí la importància de pelar aquests tubercles amb especial cura o de coure’ls amb pell i retirar-la-hi posteriorment a la cocció. La patata no és un aliment que tingui llarga tradició d’aliment o planta medicinal, encara que s’utilitzi […]
Tant el barret com les làmines i el peu són de color taronja, de vegades més rogenc i d’altres més groguenc. Fa una olor barreja d’albercoc i cítrics molt característica que no s’assembla a la de cap altre bolet i que es tranforma en una desgradable pudor a peix podrit quan l’exemplar no està en bones […]