PÈSOLS .Un plaer per assaborir!!!! Els pèsols frescos de temporada són una autèntica meravella per al paladar que val la pena aprofitar també, perquè són molt rics nutritivament. Els pèsols destaquen per un contingut alt en vitamines del grup B, vitamina C, proteïnes fàcilment digeribles, hidrats de carboni d’assimilació lenta i minerals com el calci, el ferro, el potassi.Aquestes petites verdures lleguminoses són plenes de vitamines que són específiques per al bon funcionament del sistema nerviós i que, fins i tot, ens poden ajudar a superar el nerviosisme i a mantenir un estat d’ànim més positiu.

TOMAQUET MONTE ROSA” exquisita. Plena de pulpa, carnosa, gustosa i madurada a la planta!!!
Recepta exquisita!! “FAVES” amb calamars farcits de butifarra negra.Es època de faves, una lleguminosa molt saborosa i plena de nutrients, vitamines, minerals i propietats beneficioses per a la salut.
Es tracta d’una de les fruites més exòtiques del món i procedeix d’Indonèsia. Pertany a la mateixa família que el litxi i ofereix grans beneficis per al nostre organisme. És petit, de manera ovalada i molt dolça, amb certa semblança a la polpa del raïm. Té un sabor fresc, sucós i una mica àcid. El […]