Hi ha una amplia varietat de pebrots, aquests aporten molt de potassi, i per aquest motiu tenen una important acció diürètica, i faciliten l’eliminació de líquids i toxines dels nostre organisme. Al tenir aquesta propietat laxant, agilitza el trànsit intestinal.
Aquesta hortalissa, ja sigui verda, blanca, lila, groga o vermella, es pot combinar en tot tipus de receptes i plats, bullit, al forn, en amanides, o com a guarnició en molts de plats.
Té un gran contingut en magnesi, vitamina C, vitamina B2, B6, E i betacarotè, que posseeix efectes anticancerígens. El suc del pebrot, si s’aplica sobre la pell pot arribar a aclarir les taques que si produeixen.
El micromezclum és una combinació idònia per amanides i altres plats, de colors i formes diferents que ajuden a fer presentacions dels nostres plats molt creatives.
TOMAQUET MONTE ROSA” exquisita. Plena de pulpa, carnosa, gustosa i madurada a la planta!!!
Ha començat la temporada de la “CARXOFA”La carxofa és una de les verdures més consumides al nostre país. I és que a més del seu increïble sabor, les seves propietats i beneficis la converteixen en un aliment molt beneficiós per el nostre organisme.És tant agraida a la cuina, que es pot fer de diverserses maneres, […]