Hi ha una amplia varietat de pebrots, aquests aporten molt de potassi, i per aquest motiu tenen una important acció diürètica, i faciliten l’eliminació de líquids i toxines dels nostre organisme. Al tenir aquesta propietat laxant, agilitza el trànsit intestinal.
Aquesta hortalissa, ja sigui verda, blanca, lila, groga o vermella, es pot combinar en tot tipus de receptes i plats, bullit, al forn, en amanides, o com a guarnició en molts de plats.
Té un gran contingut en magnesi, vitamina C, vitamina B2, B6, E i betacarotè, que posseeix efectes anticancerígens. El suc del pebrot, si s’aplica sobre la pell pot arribar a aclarir les taques que si produeixen.
Una reina de la nostra gastronomía !!
La clementina es considera que és un híbrid d’una mandarina i una taronja. Externament, la Clementina no difereix de la mandarína. L’única diferència és que el primer té una major intensitat de color taronja. Aquest híbrid creix alta amb una densa coberta d’arbres (fins 5-6 metres) en els països mediterranis: Espanya, el Marroc, Algèria, Itàlia i […]
Agafada en el seu punt òptim de maduració i transportada en avió amb un embalatge protegit perque ens arribi en òptimes condicions per el nostre consum!