Hi ha una amplia varietat de pebrots, aquests aporten molt de potassi, i per aquest motiu tenen una important acció diürètica, i faciliten l’eliminació de líquids i toxines dels nostre organisme. Al tenir aquesta propietat laxant, agilitza el trànsit intestinal.
Aquesta hortalissa, ja sigui verda, blanca, lila, groga o vermella, es pot combinar en tot tipus de receptes i plats, bullit, al forn, en amanides, o com a guarnició en molts de plats.
Té un gran contingut en magnesi, vitamina C, vitamina B2, B6, E i betacarotè, que posseeix efectes anticancerígens. El suc del pebrot, si s’aplica sobre la pell pot arribar a aclarir les taques que si produeixen.
Temps de fruites.NUFRUIT, la diferència!!!
És un gènere de plantes solanàcies natives de climes temperats càlits. Aquest gènere es caracteritza pel seu petit fruit similar a un petit tomàquet però parcialment embolicat per una closca papiràcia derivada del colze. Te un sabor entre àcid i dolç que recorda una mica a la maduixes i a la pinya. Es molt decoratiu […]
Amb aquesta fred es un bon moment per compartir una CALÇOTADA amb amics,família i bona companyia!