+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

OU DE REIG

21/09/2018 | Actualitat

L’ou de reig  és un bolet excel·lent comestible  i un dels més apreciats a Catalunya, potser també perquè és poc comú. La carn és tendra, de color blanc, excepte sota la cutícula i a l’exterior del peu, on és d’un bell groc de rovell d’ou i amb la volva blanca a la part baixa del peu. La seva olor és suau i el seu gust, dolç.

Altres notícies d'actualitat

08
febr. 2023

TARONJA SANGUINA

Les podem utilitzar per confitura i la pell per cuinar.Les amanides amb TARONJA SANGUINA son molt originals,el seu suc es peculiar per el seu color i molt saborós.

16
nov. 2020

Pera Comice

La fruita que has de menjar si vols un extra de vitamines i hidratació és una pera. És rica en nutrients, té un gust dolç i una textura tendra. Principalment conté fibra, que té un efecte prebiòtic i redueix l’absorció de colesterol. La pera és una de les fruites més riques en potassi i per tant, participa en […]

16
març 2020

Quines fruites i verdures hem de menjar el mes de març?

El mes de març és un interludi entre el període d’hivern i estiu. Aquest fet també passa en el món de la gastronomia perquè comencem a deixar els plats calents per a cuinar receptes més encarades al bon temps. Durant aquesta època podem trobar productes que inicien la seva temporada a la tardor com per exemple podria […]

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web