+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit
12 set. 2016 2.160 01:02

NuFruit. La diferència

A NuFruit ens preocupem per les fruites i per les verdures que us oferim, per això escollim els millors proveïdors i els preus òptims de cada varietat, amb la finalitat de garantir un bon servei i la satisfacció dels nostres clients en la seva compra.

Tenim els nostres propis professionals per fer-vos arribar la compra en un repartiment diari directament al vostre establiment o servei, sigui restaurant, hotel, bar, cafeteria, botiga o col·legi. O, si ho preferiu, podeu fer personalment la recollida a les nostres instal·lacions de Mercagirona.

Ens agrada saber d’on provenen les verdures i les fruites que comercialitzem, i retrobar-hi el gust natural i autèntic de tota la vida, per això ens preocupem que tingueu en tot moment els productes més frescos de cada temporada, de qualitat i a un preu competitiu. La nostra llarga experiència de més de vint anys en el sector en són la garantia. A NuFruit som distribuïdors de fruites i hortalisses a l’engròs des de l’any 1997.

Altres vídeos

Destacats

12 set. 2016 01:02

NuFruit. La diferència

A NuFruit ens preocupem per les fruites i per les verdures que us oferim, per això escollim els millors proveïdors i els preus òptims de cada varietat, amb la finalitat de garantir un bon servei i la satisfacció dels nostres clients en la seva compra. Tenim els nostres propis professionals per fer-vos arribar la compra […]

13 set. 2016 01:58

Converses amb… Joan Puigdevall

Primera edició del programa CONVERSES AMB… Parlem amb Joan Puigdevall, propietari dels vivers de NuFruit, que ens explica com va néixer la seva passió per l’horticultura. Gràcies al seu esforç, treball i constància podem gaudir de les millors verdures i hortalisses.

07 set. 2016 0:33

Vídeo corporatiu

Us presentem el vídeo corporatiu de NuFruit que es va realitzar a l’Alt Empordà per Jordi Mas Fotògraf i l’estudi Iglésies Associats.

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web