Encara podem assaborir aquesta delicatessen de bolets, les “MÚRGOLES”.
Les fruites i verdures són saludables els 12 mesos de l’any, però les temperatures de la primavera ens porten fruites que fan molt de bé a la nostra dieta, són fresques, nutritives i alimenten. Arriben les cireres, els nespres, les maduixes, els abricocs, els préssecs…els nostres plats s’omplen de colors.
És un gènere de plantes solanàcies natives de climes temperats càlits. Aquest gènere es caracteritza pel seu petit fruit similar a un petit tomàquet però parcialment embolicat per una closca papiràcia derivada del colze. Te un sabor entre àcid i dolç que recorda una mica a la maduixes i a la pinya. Es molt decoratiu […]
Ha començat la temporada de les”FIGUES”.La FIGA fresca és un regal que ens fa la natura a l’estiu, cal aprofitat perquè conté moltes vitamines, minerals, sucres, fibra, calci. Durant la resta de l’any la podem consumir seca ja que concentra tots els sucres, minerals i calci, per tant és una bona font energètica.