+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

Flor de carbassó

20/04/2020 | Actualitat

La flor del carbassó és una planta antioxidant. Destaca per el contingut de vitamina C, betacarotè i flavonoides, que ajuda a tenir una pell sana i a activar les defenses. Es fa servir molt en plats italians i mexicans, arrebossada, com a acompanyant de formatges, arrossos, pizzes i sopes.

 

Altres notícies d'actualitat

18
febr. 2024

XATÓ amb ESCAROLA

Un bon “XATÓ” amb “ESCAROLA” de cabell d’angel ó frisé.

01
ag. 2021

FIGUERA

La capacitat de sobreviura de “LA FIGUERA”.

21
maig 2021

STEAK TARTAR DE MANGO

Seguim donant receptes senzilles bones i saludables!! STEAK TÀRTAR de “MANGO, ALVOCAT, SALMO i RÙCULA” Fàcil de fer i molt saludable.

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web