+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

Flor de carbassó

20/04/2020 | Actualitat

La flor del carbassó és una planta antioxidant. Destaca per el contingut de vitamina C, betacarotè i flavonoides, que ajuda a tenir una pell sana i a activar les defenses. Es fa servir molt en plats italians i mexicans, arrebossada, com a acompanyant de formatges, arrossos, pizzes i sopes.

 

Altres notícies d'actualitat

22
febr. 2021

FRUITES

Les fruites són un dels grups d’aliments indispensables per a la nostra salut, degut al seu alt contingut en vitamines, minerals, fibra i antioxidants. A més a més, en podem trobar moltes espècies diferents i cadascuna amb les seves propietats  de gust, aroma, textura. Coneix quines són les fruites de temporada i les seves propietats! […]

06
maig 2025

ALBERCOC

Comença la temporada de FRUITA DOLÇA, avui uns extraordinaris “ALBERCOC”.Destaquen per el alt contingut de vitamina A i ferro, i com un clar efecta antioxidant.

10
juny 2020

La fruita, el millor aliment per a combinar

Dolç o salat, la fruita combina amb tot i potencia el seu gust. És un aliment refrescant que aporta molta aigua al nostre cos. En els menús dels restaurants podem trobar diversos plats amb tocs exòtics, això ve donat perquè la base del cuinat són fruites tropicals com el mango, la síndria o la papaia. […]

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web