Temps de “FIGUES COLL DAMA” la varietat més preuada.A més dels seus nutrients, les FIGUES també tenen una sèrie de propietats que les fan encara més voluoses per a la salut, antiinflamatòries, laxants,antioxidants,aporten vitamines B6, C, potassi, calci etc….També son molt agraïdes culináriament, tant amb amanides, com en carpaccio, receptes cuinades i amb postres.
Recepta senzilla i refrescant.Tacos de “SÍNDRIA” amb formatge fresc.
L’ “ALVOCAT”, contribuieix a mantenir, a controlat el colesterol i la pressió arterial, regula els nivells de sucre en sang, augmenta l’absorció de nutrients, té propietats antiinflamatòries i també té cura de la nostre pell. Amb un alt valor nutritiu, està format per greixos saludables i fibra.
Els tomàquets xerri s’han convertit en un dels complements predilectes per donar color i gust de les amanides, sopes i altres elaboracions culinàries. El motiu d’aquest èxit és gust dolç i menys àcid que altres varietats tenen, així com l’explosió que provoca al paladar. Conté vitamina C, que ajuda al sistema immunitari, entre altres funcions, […]