+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

FIGUES

02/08/2023 | Actualitat

Estiu temporada de “Figues”.Com va madurant aquesta exquisita fruita.Les figues fresques es una de les fruites que té més contingut en sucres, per la qual cosa se sol recomanar en les dietes d’esportistes i en la de persones que desenvolupen una activitat física intensa.
Encara que el contingut proteic no és alt, presenta tots els aminoàcids essencials. Pel que fa a la fibra, la FIGA fresca en té una quantitat important , que produeix sensació de sacietat, afavoreix el trànsit intestinal, a més de previndre malalties del aparell digestiu i cardiovascular.

Altres notícies d'actualitat

08
febr. 2022

PÈSOLS

Ja podem gaudir d’uns extraordinaris PÈSOLS de les nostres contrades!

23
set. 2019

POMA GRANNY SMITH

Les pomes Granny Smith són de color verd lluminós. Són cruixents, sucoses i àcides, sent excel · lents tant per cuinar com per menjar crues. També són fabuloses per les amanides. Així mateix, té una textura més forta que la d’altres pomes verdes, provocant problemes a persones amb dentadures postisses. En particular, és famosa per […]

12
jul. 2022

LLIMES

Junt amb la llimona és una de les fruites de menor valo calóric.Cal tenir en compte  que no es consumeixen com a fruita fresca sinó per la seva pell i el seu suc.Destaca el alt contingut en vitamina C,àcid cítric i potasi.

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web