La “COLIFOR”, està en un moment òptim per les temperatures més aviat baixes per l’èpica que estem.El que s’en menja és el conjunt de la flor.Les seves propietats nutricionals, és rica en aigua i fibra, i és pobre en hidrats de carboni, proteïnes i greixos. Té un elevat contingut en vitamines A,K,B6, B9 i C; i minerals com calci, clor, fòsfor, magnesi i potassi.
Una fruita molt refrescant en època de calor per el alt contingut d’aigua. Rica en vitamines, antioxidant i baixa en calories.
Es poc calòrica i té propietats beneficioses per la salud. Actua com a laxant, diürètic, estimulant de la secreció biliar, facilita la digestió i ajuda a reduir l’índex de colesterol. Té contingut en aigua, fibra, vitamines i minerals. Podem utilitzar en multitud de receptes.
Boníssima qualitat del “TOMÀQUET ROSA”. Molta polpa, és dolç de paladar, ideal tant per amanides o qualsevol aplicació a la cuina.