La “COLIFOR”, està en un moment òptim per les temperatures més aviat baixes per l’èpica que estem.El que s’en menja és el conjunt de la flor.Les seves propietats nutricionals, és rica en aigua i fibra, i és pobre en hidrats de carboni, proteïnes i greixos. Té un elevat contingut en vitamines A,K,B6, B9 i C; i minerals com calci, clor, fòsfor, magnesi i potassi.
Contribueix a mantenir correcta el colesterol i la pressió arterial, augmenta abstenció de nutrients, te propietats antiinflamatòries i te cura de la pell. Amb un alt valor nutritiu, està format per greixos saludables i fibra.Es polivalent tant per esmorzars saludables, amanides, receptes de cuina, etc..
És una fruita amb un perfil nutricional diferent a la resta de fruites.Està compost per greixos saludables i ajuda a reduir el colesterol.En la gastronomia te multitud de aplicacions,tant en salat com en dolç.En aquest moment es un dels productes estrella per el seu gran consum!
Esplèndides “POMES FUJI” origen Empordà !!