Es tardor i les “CASTANYES” es van espellufant.
Es temps de calçots!! El calçot és un vegetal que té molt poques calories, molt de contingut d’aigua, i també molta fibra, minerals i vitamines. De sempre, la ceba (i el calçot, per tant) s’ha considerat un d’aquells aliments fonamentals per a regular el bon funcionament de l’organisme.El calçot, com les demés cebes, té una […]
Estem amb temporada de botels!! Podem assaborir uns exquisits “PINATELLS És un bolet molt usat en la gastronomia dels Països Catalans. A França també es fa servir en la cuina provençal. A Polònia són també força populars i es serveixen fregits amb mantega o marinats.
Pel fred de l’hivern és necessari prendre molta vitamina C. Els cítrics en són una gran font i un d’aquests és la taronja sanguina. És una fruita que té moltes propietats i que les transforma amb vitamina, augmentant l’absorció del ferro, el calci i el fòsfor. És coneguda per ser antioxidant i reforçar el sistema […]