La carambola és un fruit tropical natiu de les Filipines, Indonèsia i Malàisia. És rica en antioxidants i vitamina C, i és baixa en sucre, sodi i aciditat. Tota la fruita és comestible, inclosa la pell que és lleugerament cerosa. No és fibrosa i té una textura semblant a la del raïm. El seu gust és similar al de les pomes, les peres o els cítrics. Com a idea, es pot utilitzar com a element decoratiu en els plats de Nadal. Això si, no tothom pot menjar-ne, ja que conté caramboxina i àcid oxàlic.
Conté més d’una vintena de nutrients essencials, com vitamines A, B, C, E i K, coure ferro, fòsfor, magnesi i potassi ( que regula la pressió arterial); a més de ser font de fibra i proteïna vegetal. Aporta vitamina B6 i àcid fòlic, que prevenen malalties coronàries. L’àcid fòlic també protegeix els fetus i evita […]
Comencem la setmana amb unes extraordinàries verdures!
Extraordinàries “CIRERES”.Consumir fruites fresques de temporada és consumir qualitat i moltes propietats.