La carambola és un fruit tropical natiu de les Filipines, Indonèsia i Malàisia. És rica en antioxidants i vitamina C, i és baixa en sucre, sodi i aciditat. Tota la fruita és comestible, inclosa la pell que és lleugerament cerosa. No és fibrosa i té una textura semblant a la del raïm. El seu gust és similar al de les pomes, les peres o els cítrics. Com a idea, es pot utilitzar com a element decoratiu en els plats de Nadal. Això si, no tothom pot menjar-ne, ja que conté caramboxina i àcid oxàlic.
Ha començat la “TEMPORADA DE CALÇOTS” de VALLS”.Es un bon moment per retrobar-se amb família, amics, colles etc… i gaudir de bons moments!!
Voleu esmorzar una combinació de greixos, fibra, vitamines i antioxidants quasi perfecta? Doncs trieu un alvocat! Sota una pell cruixent de color poc atraient hi trobareu una carn de textura cremosa amb un sabor neutre que combina bé tant amb dolç com amb salat. L’alvocat és un d’aquells aliments privilegiats al laboratori, ja que ha […]
Després d’uns dies plujosos han surtit alguns bolets, com aquest extraordinaris “ROSSINYOLS”.