Colors ataronjats i marrons ens fan pensar directament amb la tardor. Aquesta època també té les seves fruites dolces i suculentes com és el cas del caqui. És típic de casa nostra i té una textura de polpa aquosa i de pell fina. Amaga tresors nutritius en forma d’antioxidants que ens ajudaran a afrontar els reptes de l’hivern. És una font important de vitamina C i majoritàriament està compost d’aigua, hidrats de carboni en forma de sucre i gairebé no conté greix. Hi ha estudis que destaquen la importància que les dones prenguin habitualment caquis per prevenir el càncer de tiroides, també conté quantitats destacables de substàncies com la vitamina A que fa que sigui una de les fruites més antioxidants. I per completar, el caqui té un efecte inhibidor molt fort davant de tota classe de virus comuns com la grip o la gastroenteritis.
El mes d’agost, conegut per ser el més calorós. En aquesta època el cos en demana menjars lleugers i les millors receptes que compleixen aquest requisit són les amanides. Són un plat que es pot fer de diverses formes i que es poden combinar tot tipus de fruites i verdures. La més coneguda és la […]
BRÒQUILS de les nostres contrades!!Estan en el seu millor monet per la fred que està fent!
Aquesta varietat de PEBROT BICHO picant produeix una forta sensació de cremor a la boca però és bona per perdre pes ja que la capsaïcina acelera la crema de greixos.Observeu quina preciosa decoració amb aquest producte.