Si és ben sabut que la temporada del bolet és la tardor, també hem de saber que a l’estiu es poden trobar algunes espècies. I és que igual que les fruites i les verdures, els bolets també n’hi ha de secs com per exemple els cama-secs o els moixerons de primavera. I és que, aquest tipus, s’utilitza per a guarnir i aromatitzar plats de carn, arròs, pasta o verdures. El plat més conegut és el fricandó. Tot i això, amb el canvi climàtic s’ha propiciat l’avançament de la temporada del bolet i a finals d’estiu ja podem trobar els primers ceps al bosc.
La fruita que has de menjar si vols un extra de vitamines i hidratació és una pera. És rica en nutrients, té un gust dolç i una textura tendra. Principalment conté fibra, que té un efecte prebiòtic i redueix l’absorció de colesterol. La pera és una de les fruites més riques en potassi i per tant, participa en […]
Depurem el nostre cos i gaudim d’excel-lents “MANDARINES” varietat Tango, molt dolçe, fàcil de pelar, em alt contingut de suc i ens aporta vitamina C.
NUFRUIT ,en la seva política de Responsabilitat Social Corporativa,recolça l’esport,com forma de transmetre i compartir valors. Per això,el FC DINAMO, de la Lliga Llatina,te el nostre suport i patrocini.NUFRUIT amb l’esport,els valors i les persones !!!!