Entrada la calor, és una època de menjar lleuger i fresc. I és que a l’hora de pensar en la dieta setmanal és important tenir en compte diferents factors perquè sigui equilibrada. Les fruites i les verdures contenen diversos components beneficiosos per la salut.
Principalment, aquests aliments són rics en aigua, que juntament amb les vitamines, els minerals, la fibra i els antioxidants, representa un valor necessari per al benestar.
La fibra és un dels components bàsics que contenen les fruites. Especialment, es troba a la part comestible de la peça i, també, a la pell d’algunes, com per exemple el préssec, la poma o la pera.
Les vitamines són una de les substàncies essencials per mantenir en forma el nostre cos, és per aquesta raó que s’ha de prioritzar el consum de fruites i verdures. Aquests aliments són els que aporten més vitamines, i aquestes ajuden a l’absorció d’altres components com els minerals. Es recomana que una de les tres racions diàries de fruita, siguin cítrics.
És molt important mantenir una dieta equilibrada i s’han de dissenyar amb la finalitat de ser saludables. Són molts els beneficis que aporten les fruites i les verdures, per aquesta raó han d’estar presents, en gran quantitat, a tots els àpats.
Agafada en el seu punt òptim de maduració i transportada en avió amb un embalatge protegit perque ens arribi en òptimes condicions per el nostre consum!
La tardor es per gaudir de la diversitat de Carabasses!
“TOMÀQUET CHERRY” pera, també nomenat “CIREROLS” per el seu tamany.