Preparació: Peleu les cebes i emboliqueu-les en un drap. Aixafeu-les a cops de puny o amb la ma de morter fins que la ceba quedi ben esberlada, però no xafada, que treu tot el suc.Renteu-la bé amb aigua i un raig de vinagre, escorreu-la i repetiu l’operació amb totes les cebes.Poseu-les al plat, afegiu la col confitada ben escorreguda, els tomàquets nets i tallats a talls, les olives i amaniu amb un pols de sal i un bon raig d’oli.

Des de NUFRUIT, us desitjem un Feliç Sant Jordi! Felicitats a tots els Jordis i Georgines! La festa de Sant Jordi se celebra a tot el país el 23 d’abril, dia en què es va morir el cavaller Jordi. El sant, que restava sota les ordres de l’emperador Dioclecià, es va negar a seguir l’ordre […]
Ja tenim unes “MÚRGOLES” espectaculars!
Comencem la “TEMPORADA DE BOLETS”.