Preparació: Peleu les cebes i emboliqueu-les en un drap. Aixafeu-les a cops de puny o amb la ma de morter fins que la ceba quedi ben esberlada, però no xafada, que treu tot el suc.Renteu-la bé amb aigua i un raig de vinagre, escorreu-la i repetiu l’operació amb totes les cebes.Poseu-les al plat, afegiu la col confitada ben escorreguda, els tomàquets nets i tallats a talls, les olives i amaniu amb un pols de sal i un bon raig d’oli.

De vegades la vida, et dóne roses i d’altres et dóna espinas.Avui fa 25 anys que en GERARD ens va deixar, i per aquest motiu els seus amics i família, hem volgut recordar-lo. ♥️A petició d’els amics, el ajuntament de Llambilles li ha otorgat ” El recó de l’amistat”, a l’antiga estació, on ells compartien […]
Sabíeu que els kiwis no creixen als arbres? Són una planta enfiladissa que durant molts anys va servir d’element decoratiu fins que es va descobrir que sota la pell peluda i poc atractiva hi havia una fruita dolça, àcida i refrescant deliciosa. El kiwi ens pot ajudar a conciliar el son, a depurar l’intestí, a millorar les […]
Podeu parlar amb els pagesos del mercat i us en poden portar, però sempre que siguin recient collides. Deliciosses!!!