+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

ALVOCAT

15/11/2019 | Actualitat

L’alvocat és un d’aquells aliments privilegiats al laboratori, ja que ha estat objecte de molts estudis científics que confirmen l’evidència de les propietats que tradicionalment li han atribuït els pobles que fa milers d’anys que el consumeixen.Convé que els alvocats no estiguin massa tous ni massa durs. Idealment, l’alvocat madurat a l’arbre conté més vitamines i antioxidants. Per conservar l’alvocat convé tirar-hi de seguida unes gotes de llimona, perquè, si no, es torna fosc de seguida. Si només en gastem una meitat convé guardar la que conté l’os, que té substàncies antioxidants.

Altres notícies d'actualitat

19
jul. 2021

CONFITURA D’ALBERCOC

Punt òptim d’aquesta fruita per elaborar-la.

26
ag. 2022

FIGUES COLL DE DAMA

La varietat de FIGUES més gustoses i preuades!

22
jul. 2021

LLIMA

“LLIMA” o “LLIMONA ÀCIDA”.Un cítric molt agraït per begudes refrescants i combinats !!

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web