Receptes d’estiu. Carpaccio de”CARBASSÓ” amanit amb sal, oli, pebre i formatge parmesà.
“FIGUES BLANQUES”. Una dulzura per assaborir !!!
Primers “OUS DE REIG” del nostre Pirineu.
Ideies per fer agradable l’estiu !! Encenall de carbassó o cuombre, pastanaga, tomàquet,poma, lollo, lligat amb cibolet i amanit amb una vinagreta al vostre gust !!
El plaer de gaudir el autèntic “RAÏM MOSCATELL” de Teulada.
MAGRANERS florits!!! A les nostres contrades aquest temps podem trobar els magranes florits per poguer recullir les MAGRANERS a la tardor !!!
Temps de “RAÏM BLANC”.A patir d’agost podem gaudir de raïm daurat i dolç.
Podem seguir gauidin de una”MADUIXA” de proximitat de una extraordinària qualitat !!
Donem ideies per gaudir. Steak tàrtar de MANGO, ALVOCAT, RÚCULA i salmo.