Ha començat la temporada de la MANDARINA TAN GOLD.Les principals característiques és que no te llavors i es fàcil de pelar.Té un gust únic amb el contingut en suc i un color molt ataronjat, a més de ser molt dolça!
Tot i estar al’hivern podem gaudir d’unes extraordinàries MADUIXES.Es caracteritzen per el contingut en vitamina C. A més,afavorix l’absorció del ferro dels aliments i reforça el sistema immunologic.Cal destacar també el seu contingut en àcid fòlic i potassi.
Pastanaga amb fulla,un bon element decoratiu!
Amb aquests ingredients podem preparar-nos una excelent amanida!
Des de NUFRUIT,donen suport al Patge Reial, amb les nostres fruites.Benvingut a Girona!!!
Aquesta verdura sembla una bleda però en realitat es una varietat de col.Una bona alternativa per aquests dies per menjar, ja que es carnosa i de gust dolç.
Avui arriben els REIS MAGS.El nostre desig que es portin SALUT,FEINA,BENESTAR I AMOR per tots plegats!!
És rica en ácid fòlic.ajuda a disminuir el cansament i la fatiga i contribueix al funcionament del sistema inmunitari.A la cuina es pot consumir de maneres diferents i aixó es permet crear plats vistosos,saludables i sabrossos!
Avui un bon i saludable esmorça!