+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

ROSSINYOL

20/11/2021 | Actualitat

Temps de bolets.ROSSINYOL de les nostres contrades.Un bolet molt agraït per qualsevol recepte gastronòmica!

Altres notícies d'actualitat

16
gen. 2020

PESSOLS

Els pèsols frescos de temporada són una autèntica meravella per al paladar que val la pena aprofitar també, perquè són molt rics nutritivament. Els pèsols destaquen per un contingut alt en vitamines del grup B, vitamina C, proteïnes fàcilment digeribles, hidrats de carboni d’assimilació lenta i minerals com el calci, el ferro, el potassi.

16
gen. 2020

MADUIXES

Cada vegada que ens mengem una maduixa, no ens estem menjant un fruit, sinó centenars, tants com granets podem veure a la superfície. El que ens cruspim és en realitat un eixamplament de la base de la flor sobre la qual trobem els fruits diminuts. Les maduixes, a més de ser una de les fruites preferides per tothom, són un […]

05
ag. 2019

PRÉSSEC DE VINYA

El préssec és menja fresc i cru, però també es pot menjar en almívar, compota, melmelada, suc de préssec, o amanit amb vi. També es pot fer una infusió amb les fulles del presseguer i serveix com a laxant.“PRÉSSEC DE VINYA” embossat DELICIÓS !!!

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web