Les pomes Granny Smith són de color verd lluminós. Són cruixents, sucoses i àcides, sent excel · lents tant per cuinar com per menjar crues. També són fabuloses per les amanides. Així mateix, té una textura més forta que la d’altres pomes verdes, provocant problemes a persones amb dentadures postisses. En particular, és famosa per ser una de les més emprades per a l’elaboració de pastís de poma i en general en altres productes de fleca. El seu color verd prové de que la poma és retirada de l’arbre prèviament a la seva maduració com poma vermella.
Les pluges han passat, però els “ROSSINYOLS” han arribat !!!
Amb truita,amanida,amb qualsevol recepta de cuina, son exquisitis!
Cada vegada que ens mengem una maduixa, no ens estem menjant un fruit, sinó centenars, tants com granets podem veure a la superfície. El que ens cruspim és en realitat un eixamplament de la base de la flor sobre la qual trobem els fruits diminuts. Les maduixes, a més de ser una de les fruites preferides per tothom, són un […]