Exquisits “PRÉSSECS”.
Gauidin de la última varietat de poma que falta per collir a l’Empordà ,la “FUJI”. Es una varietat cada vegada més preuada per la seva consistència i el punt d’àcid que té.
“PRÉSSEC CALANDA”.Aquest préssec posseeix cinc característiques que el fan únic: un sabor dolç, un aroma afruitat singular, una tonalitat groga que crida l’atenció i un calibre superior a la mitjana d’altres préssecs. Aquest préssec es un tresor nutricional, amb vitamines com l’A, C,B1, B2, B3 i minerals com el Calci, Ferro o Fòsfor. Es pot […]
Hem acabat l’estiu i torna la normalitat, els nens cap a col·legi i els adults cap a la feina. Tornem a proposar-nos una dieta equilibrada, per aquest motiu cal que l’alimentació sigui idònia. En aquesta estació ens arriben el raïm, la poma de l’Empordà, la magrana, el codony, la taronja, la pera i el plàtan, […]