+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

Préssec d’Ordal

26/06/2020 | Actualitat

L’estiu és l’estació de la calor i del sol. És una època de gran varietat de fruites, que són refrescants. El primer que ens pot venir a la ment és un fruit amb la pell vellutada, un pinyol rugós al mig i d’un gust dolç. En aquesta època, en els mercats i fruiteries podem trobar diverses varietats de préssec. Entre elles el que coincideixen és el seu to vermellós. Entre els municipis de Subirats i Avinyonet del Penedès s’hi cultiven els préssecs d’Ordal, un producte d’alta qualitat amb gust i aroma intens. Només de veure’l ja se’t fa la boca aigua. Aquesta fruita és fàcil de combinar, tant en dolç com en salat. Aporta al plat el toc dolç sense la necessitat d’haver d’afegir-hi sucre. És beneficiós per a la salut per l’alta quantitat d’aigua que conté i que és molt necessària a l’estiu.

Altres notícies d'actualitat

04
des. 2019

CISTELLES PER NADAL

A “NUFRUIT” estem preparant els REGALS DE NADAL, perquè són “LA DIFERÈNCIA”. Si tu vols ser diferent i sorprendre amb bon gust i qualitat a web de Nufruit ho trobaràs.

06
oct. 2018

II MARXA CAMINADA POPULAR SOLIDÀRIA DE L’AVELLANA

II Marxa caminada popular solidària de l’Avellana 10km. Inscripcions prèvies fins el 4 d’octubre a www.selvaesports.cat o per telèfon al 972423214. Els beneficis aniran destinats a l’AMPA de l’escola d’educació especial Font de l’Abella de Girona. NUFRUIT AMB L’ESPORT I L’EDUCACIÓ!!!

21
gen. 2020

BRÒQUIL MORAT

El bròquil morat, de fet és com els altres bròquils. Quan és cru, presenta aquesta coloració morada. És molt bonic.Quan el cuinem, sigui al vapor o bullit, el seu color canvia radicalment, i va del lila al blau. Es pot fer una mica difícil menjar una cosa de color blau. Però us assegurem que realment està molt […]

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web