+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

Bolets d’estiu

23/06/2020 | Actualitat

Si és ben sabut que la temporada del bolet és la tardor, també hem de saber que a l’estiu es poden trobar algunes espècies. I és que igual que les fruites i les verdures, els bolets també n’hi ha de secs com per exemple els cama-secs o els moixerons de primavera. I és que, aquest tipus, s’utilitza per a guarnir i aromatitzar plats de carn, arròs, pasta o verdures. El plat més conegut és el fricandó. Tot i això, amb el canvi climàtic s’ha propiciat l’avançament de la temporada del bolet i a finals d’estiu ja podem trobar els primers ceps al bosc.

Altres notícies d'actualitat

26
set. 2019

VARIETATS DE PATATES

Una bona part de les vitamines i minerals de les patates es troben just sota la pell, d’aquí la importància de pelar aquests tubercles amb especial cura o de coure’ls amb pell i retirar-la-hi posteriorment a la cocció. La patata no és un aliment que tingui llarga tradició d’aliment o planta medicinal, encara que s’utilitzi […]

16
febr. 2024

MÙRGULES

Ja tenim el mercat les primeres “MÙRGULES”, un dels bolets més preuats en la gastrònomia.

13
gen. 2022

MANDARINA TAN GOLD

Ha començat la temporada de la MANDARINA TAN GOLD.Les  principals característiques és que no te llavors i es fàcil de pelar.Té un gust únic amb el contingut en suc i un color molt ataronjat, a més de ser molt dolça!

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web