El préssec és menja fresc i cru, però també es pot menjar en almívar, compota, melmelada, suc de préssec, o amanit amb vi. També es pot fer una infusió amb les fulles del presseguer i serveix com a laxant.“PRÉSSEC DE VINYA” embossat DELICIÓS !!!

La “COLIFOR”, està en un moment òptim per les temperatures més aviat baixes per l’èpica que estem.El que s’en menja és el conjunt de la flor.Les seves propietats nutricionals, és rica en aigua i fibra, i és pobre en hidrats de carboni, proteïnes i greixos. Té un elevat contingut en vitamines A,K,B6, B9 i C; […]
Una de les verdures més preuades! Es destaca per l’aportació de diversos materials,com el calci,el fòsfor i el ferro.així com les vitamines A i C i del grup B.Contribueix a millorar els problemes hepàtics.
Amb motiu d’aquest periode provocat per la crisi del COVID-19, hem decidit reobrir La Fruiteria, per acostar-vos els nostre productes a casa vostra. Si us agrada el producte natural, del territori i amb bon gust, La Fruiteria és el teu establiment de referència. Situat al barri de Sant Pau, us ofereix tot tipus de fruites, […]