+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

PRÉSSEC DE VINYA

05/08/2019 | Actualitat

El préssec és menja fresc i cru, però també es pot menjar en almívar, compota, melmelada, suc de préssec, o amanit amb vi. També es pot fer una infusió amb les fulles del presseguer i serveix com a laxant.“PRÉSSEC DE VINYA” embossat DELICIÓS !!!

Altres notícies d'actualitat

11
març 2025

COLIFLOR

La “COLIFOR”, està en un moment òptim per les temperatures més aviat baixes per l’èpica que estem.El que s’en menja és el conjunt de la flor.Les seves propietats nutricionals, és rica en aigua i fibra, i és pobre en hidrats de carboni, proteïnes i greixos. Té un elevat contingut en vitamines A,K,B6, B9 i C; […]

26
jul. 2023

LLIMONA

Una bona acompanyant de la gastronomía !!

20
nov. 2017

LLIURAMENT DELS PREMIS DEL CONCURS D’APARADORS GASTRONÒMICS DE GIRONA

Dolors Nuñez,CEO i Co-founder de NUFRUIT, amb Glòria Plana,regidora de l’Area de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme del Ajuntament de Girona i Jaume Von Arend,co-Director del FÒRUM GASTRONÒMIC,a l’espai ÀGORA. Han compartit l’acte de lliurament del Concurs d’aparadors gastronòmics,del que NUFRUIT ha format part com a jurat.

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web