+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

PRÉSSEC DE VINYA

05/08/2019 | Actualitat

El préssec és menja fresc i cru, però també es pot menjar en almívar, compota, melmelada, suc de préssec, o amanit amb vi. També es pot fer una infusió amb les fulles del presseguer i serveix com a laxant.“PRÉSSEC DE VINYA” embossat DELICIÓS !!!

Altres notícies d'actualitat

24
set. 2021

CARABASSES

Tardor, temps de “CARABASSES”.

10
des. 2022

CARXOFES AMB CLOÏSES

Plat suggeridor de temporda per un dia de festa!

13
ag. 2021

CARPACCIO DE CARBASSÓ

Receptes d’estiu. Carpaccio de”CARBASSÓ” amanit amb sal, oli, pebre i formatge parmesà.

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web